Voordeel met je kaartje!

Bewaar je kaartje van de Kerst & Winter Fair goed want tijdens de gehele Dordtse December Dagen krijg je met dit kaartje korting of een leuk extraatje bij deze leuke zaken in Dordrecht!

Opa & An: leuke cadeauwinkel op Voorstraat 306. Hét adres voor een origineel cadeau, mooie kaarsen, lekkere meringue en Allenbrands popcorn.

Erica Bloemideeën: deze prachtige bloemenzaak vind je aan de Professor Waterincklaan 47. Ps. wist je dat ze hier het boeket van Maxima mochten maken bij het koninklijke bezoek aan Dordrecht? Met je toegangskaartje krijg je maar liefst 20% korting!

10%op het Koffiecorner Hartje Stad: je hebt gewoon brood en je hebt brood van meesterbakkers! En dat verschil proef je. Koffiecorner Hartje Stad is het adres voor het lekkerste brood, italiaanse specialiteiten en ander lekkers. Je kunt er ook aanschuiven voor een lekker kopje koffie met gebak. Vriesestraat 16.

De Woonmol: de Woonmol staat vol leuke woonvondsten, zowel nieuw als vintage. Je kunt hier ook terecht voor de Fusion Mineral Paint. De perfect verf om meubels in een nieuw jasje te steken. Bij aankoop boven een bepaald bedrag krijg je €4,- korting. Voorstraat 440.

Mees Home & Concept Store: binnenkort opent Mees Home & Concept Store hun winkel op Voorstraat 324. Ze hebben hele leuke woonaccessoires, design, cadeaus en kaarten. En je vindt hier de te leuke kaarten, kaarsen en accessoires van Guus! Neem je kaartje mee en krijg korting op je aankopen.

Servies & Antiek: bij De Onderneming Servies & Antiek kun je heerlijk rondsnuffelen tussen de leuke vintage woonaccessoires en antiek. Hier vind je dat ene pareltje wat je nog miste. Ook hier kun je met je kaartje terecht! Je vindt hen vlakbij het Dordrechts Museum, Korte Nieuwstraat 6.

Sweetkidz: bij deze leuke winkel met kinderkleding krijg je met je toegangskaartje van de Kerst & Winter Fair 10% korting op de volledige collectie! Deze actie geldt in de winkel aan het Bagijnhof 74.

LOTT. Beautysalon: ook bij LOTT. Beautysalon op Voorstraat 339 kun je na de Kerst & Winter Fair terecht. Met je kaartje krijg je bij aankoop van een product in de salon een leuke attentie! Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling in deze mooie zaak? Wees er dan snel bij!

Bakker Bart: bij Bakker Bart op het Achterom in Dordrecht krijg je met je kaartje maar liefst 25% korting tijdens de Dordtse December Dagen! Je kunt er terecht voor lekker vers brood maar ook heerlijke belegde broodjes.