voor ondernemers en hobbyisten

Op de Kerst & Winter Fair komen mensen helemaal in de Dordtse kerstsfeer. Dordrecht staat niet voor niets bekend om haar kerstmarkt en de gezellige Dordtse December Dagen. Wil jij als deelnemer een kraam huren op de Kerst & Winter Fair in de Grote Kerk? Dat kan!

Stuur een e-mail naar info@kerstfairdordrecht.nl en vermeldt wat voor producten je verkoopt. Wij sturen een inschrijfformulier en informatie over deelname naar je toe. De kerstsfeer staat voorop dus het aanbod op de fair moet hier bij passen. We streven naar een hoogwaardig en veelzijdig aanbod. Hierbij is een aantal plaatsen beschikbaar voor hobbyisten. 

Voor het inschrijven hanteren we een aantal voorwaarden:

 

Inschrijven kan alleen voor beide dagen en met maximaal 2 kramen per deelnemer;

Je aanbod past bij de kerstsfeer van de Kerst & Winter Fair;

Bij de inschrijving vragen we om een aantal foto’s te uploaden, zodat wij goed kunnen zien welke producten je wilt verkopen;

Je inschrijving wordt goedgekeurd als deze past in het concept van de Kerst & Winter Fair Dordrecht.

Mochten de producten die je gaat verkopen niet overeenkomen met onze visie, dan nemen wij contact met je op. We willen een zeer gevarieed aanbod. Per categorie hanteren we daarom een maximaal aantal deelnemers. Mocht de gekozen productcategorie vol zitten, koppelen wij dit aan je terug;

Veel bezoekers

Dordrecht staat bekend om haar kerstmarkt. Nu de grote kerstmarkt niet doorgaat zijn veel mensen op zoek naar een gezellig alternatief. We verwachten dan ook veel bezoekers, zowel uit Dordrecht als de omliggende gemeenten.

In de avonden zal het Dwaalspoor met de geweldige lichtjesroute heel veel mensen op de been brengen. De afgelopen jaren bezochten vele duizenden mensen deze prachtige route.

 

Om 17.00 uur gaan de kunstzinnige lichtprojecties aan en de route is te lopen tot 22.00 uur ’s avonds.

De Grote Kerk is dit jaar het hoogtepunt van de route met bijzondere projecties. In de tuin van de Grote Kerk staan houten huisjes met lekkere hapjes en drankjes. Extra gezellig dus!

;

Kerst & Winter Fair Dordrecht

Vrijdag 16 december 13:00 – 22:00

Zaterdag 17 december 10:00 – 22:00

Toegang €4,- , kinderen gratis toegang

Grote Kerk Dordrecht

Lange Geldersekade 2
3311 CJ Dordrecht

Parkeren gratis: Weeskinderendijk (8 min)
Parkeren betaald: garage Spuihaven (3 min)

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@kerstfairdordrecht.nl